ریزش مو و راه‌های پیشگیری

ریزش مو و راه‌های پیشگیری

ریزش مو و راه‌های پیشگیری

به مواردی که برای روشن شدن دلایل ریزش مو و راه‌های پیشگیری به ما کمک می کند خواهیم پرداخت.  باتوجه به تغییر سبک زندگی مردم جهان و عواملی مانند آلودگی هوا، پارازیت، استرس و … ریزش مو در بین مردان و زنان بسیار شایع شده است و درصورتی که درمان نشود اثرات بدی در اعتماد به نفس و روحیه فرد خواهد داشت. میدانیم که ما در این مقاله به سادگی دلايل ریزش مو را بررسی کردیم و دلایل زیادی برای پیشگیری از ریزش مو ارائه دادیم.

 پركاری تیروئید

یکی ازدلایل  ریزش مو و راه‌های پیشگیری در صورت وجود پرکاری تیروئید کم‌پشتی وسیع موهای سر و ریزش مو دیده می‌شود و حتی در مواردی، ممکن است موهای زیر بغل هم کاهش می‌یابد.دلایل ریزش مو و راه‌های پیشگیری

 

 كم كاری تیروئید

از دیگر موارد ریزش مو و راه‌های پیشگیری این مورد نیز از مواردی است که در حقیقت ریزش مو واکنشی و خود به‌ خود محدود شونده است. چند ماه بعد از بیماری اولیه ریزش مو به‌طور ناگهانی آغاز شده و موها به‌ویژه در ناحیه گیجگاه کاهش می‌یابد.

 تغييرات هورمونی

تغییرات قابل‌توجه در سطح هورمون‌ها به ویژه در زنان می‌تواند موجب ریزش مو شود. ریزش مو در زمان یائسگی و همچنین به دنبال تولد بچه به خاطر پایین افتادن سطح استروژن خون شایع است.

وقتی ریزش مو به علت پایین افتادن استروژن خون باشد این موقتی است و موها مجددا به حالت اول برخواهند گشت، البته یک خانم در40 سالگی یا بالاتر نباید انتظار داشته باشد موهایش به اندازه سنین 20 سالگی رشد کند.

دلایل ریزش مو و راه‌های پیشگیری

 

 مصرف بیش از حد ویتامین‌ها

مصرف بیش از اندازه ویتامین A که معمولا در مکمل‌های ویتامینی یافت می‌شود منجر به ریزش مو می‌شود .

بعد از قطع و نرمال شدن ویتامین A بدن مو‌ها به حالت نرمال بر می‌گردند.

 

 كمبود پروتئین

وقتی بدن پروتئین کافی دریافت نکند در مصرف پروتئین خود صرفه‌جویی کرده و سهمیه موها را قطع می‌کند.

در مدت زمان 2 تا 3 ماه بعد از کم‌شدن پروتئین بدن موها ریزش می‌کنند. می توان با مصرف  کافی و یا در مواردی با استفاده بیشتر از مواد حاوی پروتئین از به وجود آمدن و دچار شدن به این مشکل را جلوگیری کرد.

از موارد مورد مصرف که حاوی پروتئین هستند و منابع خوب پروتئین اند می توان گوشت، تخم‌مرغ و ماهی‌ها  نام برد.

گیاهخواران می‌توانند پروتئین خود را با افزودن آجیل گیاهان دانه‌دار و عدس به رژیم غذایی خود به دست آورند.

آرایشگری یک هنر است (مقاله نیویورک تایمز)

 كمبود آهن

این مسئله به‌خصوص در مورد خانم‌ها صادق است. برای رفع مشکل کمبود آهن باید از مواد غذایی دارای آهن استفاده نمود از جمله منابع غذایی دارای آهن برای گیاهخواران عبارتند از: دانه سویا، تخم کدو، عدس و اسفناج.

و همچنین مواد غذایی و منابع غذایی حیوانی که دارای  آهن عبارتند از: گوشت، جگر

عوامل غیر ژنتیکی ریزش مو

اغلب افرادی  که دچار ریزش مو ی سر هستند بدون در نظر گرفتن موارد مهمی همانند ت عوامل ژنتیکی و محیطی فقط به استفاده از  شامپوها و داروهای درمان ریزش مو توجه می کنند حال آنکه به گفته متخصصان پوست و مو، تغذیه، آرامش و چندین عامل محیطی بعد از عامل ژنتیک، مهم ترین نقش را در کاهش و افزایش ریزش مو دارند.

برای نمونه چربی و شوره، لایه‌هایی از پوست سر را می‌گیرند و مانع از رسیدن هوا و اکسیژن لازم به آن شده و در نتیجه منجر به ریزش مو می شوند. لذا آنهایی که دارای موی چرب هستند بیشتر در معرض ریزش مو قرار دارند.

برخی فکر می کنند که دارای موی خشک هستند اما وقتی مورد آزمایش آنالیز موی سر قرار می‌گیرند مشخص می‌شود که جنس موی آنها چرب است و بالعکس. لذا نوع استفاده از شامپوها بدون تشخیص درست جنس موی سر نیز می تواند در ریزش آن موثر باشد. استرس، آلودگی هوا و محیط، رژیم های غذایی غلط و غیر علمی، شست و شوی زیاد مو و استفاده از سشوار، رنگ مو و بیگودی عواملی است که می تواند موجب ریزش مو شده یا آن را تشدید کند.

 

دلایل ریزش مو و راه‌های پیشگیری

راههای پیشگیری از ریزش مو

یکی از راههای درمان ریزش مو مصرف مواد مغذی حاوی ویتامین B است.

برای جلوگیری از ریزش مو سعی کنید در برنامه غذایی خود از سبزی‌ها و میوه‌های تازه به مقدار زیاد استفاده کنید. برای جلوگیری از ریزش مو خوردن سبزی‌هایی چون کرفس، جعفری، کاهو و اسفناج بیشتر توصیه می‌شود.

 

برای پیشگیری از موارد فوق و یا مشاوره در خصوص درمان می توانید با  پندار بختیاری به آدرس سایت www.pendarbakhtyari.com در تماس باشید.

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


هشت − = 3